header2

opa 1911

Hier begint uw zoektocht naar allerlei interessante gegevens over de familie van Beijeren Bergen en Henegouwen. U vindt hier via het menu links verhalen over de familienaam en de mogelijke herkomst van de naam. Hierover zijn verschillende theorieën in omloop die u vindt in de diverse artikelen.

Zie voor meer verhalen en foto's bij Familie > Familie van Beijeren

Verder kunt u zowel het voorgeslacht als het nageslacht vinden van Theod. A. van Beijeren Bergen en Henegouwen (1891-1977), die we hier als referentiepersoon hebben gekozen. 

Rechts in het menu vindt u de optie om de stamboomgegevens te bekijken binnen deze website. Mocht u meer ruimt op uw scherm willen hebben, dan kunt u het stamboomprogramma ook in een nieuw venster openen door op deze link te klikkenNB: Klik in het nieuwe scherm op het woord GENEALOGIE en je kunt gaan zoeken in de stamboomgegevens.

Onlangs is het archief van Opa Theo van Beijeren in mijn bezit gekomen; dit bevat enkele dozen vol (vaak oude) foto's en documenten. Dit materiaal zal gedigitaliseerd worden en beschikbaar komen op deze site. Ook is er nog veel ander materiaal, zoals rouwkaarten, In Memoriams e.a. van diverse familieleden. Ook dat zal t.z.t. hier te vinden zijn.