Website vernieuwd!

Eindelijk is het dan zover: de website steekt in een nieuw jasje. De vorige versie van Joomla – het systeem waarin de website is opgezet – was verouderd en werd ook niet meer ondersteund. Tijd dus om naar de nieuwste versie over te stappen – en tegelijk het uiterlijk wat aan te passen. Nieuwsgierig naar het resultaat? Klik dan op het plaatje hieronder.websiteBehalve het uiterlijk is ook de functionaliteit aangepast. De site is volledig “responsive”, dat wil zeggen dat ‘ie zich aanpast aan het apparaat waarmee je hem bekijkt. Op een smartphone ziet hij er weer heel anders uit dan op een pc met een groot scherm of een tablet. Probeer het maar eens uit.

Het enige dat niet zo goed op een klein apparaat als een mobieltje te raadplegen is, is de afdeling “Stambomen”. Daarvoor is een tablet, een PC of  een laptop handiger.

Tegelijk heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om de genealogische gegevens aan te passen en uit te breiden. Allen die daarvoor materiaal hebben aangedragen: hartelijk dank! En mochten er fouten in zitten of heb je aanvullingen: laat het weten.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.