Fotoshoot

Enkele weken geleden was het zover: op een mooie zaterdag kwamen alle kinderen en kleinkinderen naar Roden om met elkaar op de foto te gaan. Of liever gezegd: foto’s, want we werden in allerlei formaties op de gevoelige plaat (chip) gezet. Aanvankelijk ging het nog redelijk eenvoudig om het hele spul zo in het gareel te krijgen dat er een groepsportret gemaakt kon worden, maar toen vonden de kleinsten het welletjes. Hannah had lang

SONY DSC

Hannah in actie

genoeg bij opa op schoot gezeten en wurmde zich los. Ze ging liever spelen. Merle vond het veel interessanter om aan opa’s haar te trekken dan om in de lens van fotograaf buurman Piet te kijken.

SONY DSC

Merle

Hoewel het duidelijk is dat ik een zware middag heb gehad, was het uiteindelijke resultaat van de fotoshoot erg fraai. Een prachtige verzameling van foto’s in allerlei samenstellingen. Binnenkort zal er een mooie afdruk in onze woonkamer hangen. Maar ook op de familiewebsite is al een selectie van de foto’s te bewonderen.

En vooruit: hier nog een plaatje van de hele familie!

SONY DSC

De hele familie

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Fotoshoot

  1. Ada Waninge schreef:

    Wat fijn dat je het bloggen weer hebt opgepakt: ik zet hem gelijk weer bij mijn favorieten.
    Daar stond hij al een tijdje, maar het ‘pepernotenverhaal’ stond al zolang bovenaan dat het voor het tweede jaar op rij weer actueel was! Erg leuk om je in de rol van opa te zien, heel anders dan we je kennen.
    En die buurman Piet: die maakt er altijd wat moois van. Hij verzorgde onze ‘reportage’ toen wij 25 jaar getrouwd waren. Succes met je blog: ik ga je volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.